László Ferenc

László Ferenc

Négy és fél hónap után válaszolt az MVM

2023. május 16. - László Ferenc.hu

318643452_10219802707132593_339912641013721378_n.jpg

Ahogy 2022. december 12-én Facebook-oldalamon is beszámoltam róla, levélben fordultam az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt-hez, a nagykőrösi ügyfélszolgálati irodával kapcsolatban.

A levél – amelynek dátuma még egyszer: 2022. december 12. - az alábbiakban olvasható:

Tisztelt MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.!

Települési képviselőként az utóbbi időszakban több lakossági megkeresést kaptam a nagykőrösi ügyfélszolgálati irodájukkal kapcsolatban.

Általános panasz, hogy a sok ügyfél miatt nagy a zsúfoltság, olykor órákat is várakozni kell, de volt, aki már sorszámot sem kapott, amikor megjelent. Tisztában vagyok vele, hogy online és mobil applikációs ügyintézésre is lehetőség van, amivel az előbbi problémák kiküszöbölhetők, azonban sokan sem rendelkeznek internettel, illetve a megfelelő okos eszközzel, vagy egész egyszerűen a személyes ügyintézést részesítik előnyben.

A probléma megoldható vagy legalábbis enyhíthető lenne, ha a jelenleginél több napon állnának a lakosság rendelkezésére!

A helyiség adott, a technika adott, ezért kérem, vizsgálják meg annak a lehetőségét, hogy a továbbiakban Nagykőrösön megnövekedett ügyfélfogadási idővel álljanak a lakosság rendelkezésére!

Válaszukat és segítő közreműködésüket előre köszönöm!

NAGYKŐRÖS, 2022. december 12.

Tisztelettel: László Ferenc települési képviselő

Miután a levélről tájékoztattam a nyilvánosságot, többször is leszólítottak az utcán, postán és a Sparban is, hogy kaptam-e már választ, mert a kérés teljesen jogos volt. Minden esetben megígértem, hogy természetesen a választ is közzé fogom tenni.

Csak hogy az nem akart megérkezni. A decembert még megértettem, hiszen az ünnepek alatt biztos más fontosabb dolguk is van, és még a januárt is elnéztem, abban bízva, most már csak napok kérdése és februárban megtudjuk, tesz-e a cég lépéseket a nagykőrösi emberek érdekében.

Nem kaptam választ februárban, sőt még márciusban sem. Lassan kezdtem letenni róla, hogy valaha is reagálnak a decemberben elküldött kérésemre és már azon gondolkodtam, hogy mi legyen a következő lépés? Eltelt április, majd május 3-án egyszer csak csilingelt a fiókom és beesett egy levél a „Hatósági Kapcsolatok”-tól, részletes választ adva a négy és fél hónappal ezelőtt elküldött levelemre.

Elnézést kértek a késésért, majd hosszú helyzetismertetés után közölték: „a heti két munkanapos ügyfélfogadástól jelenleg nem áll módunkban eltérni”, de köszönik az ezzel kapcsolatos visszajelzésemet.

Az utolsó mondatuk szerint remélik, hogy problémámra megnyugtató és a részemre is elfogadható választ adhattak. El kell, hogy szomorítsam az MVM-et, egyáltalán nem nyugodtam meg és nem elfogadható a válaszuk.

Az MVM levele az alábbiakban olvasható:

Tisztelt László Ferenc!                                                                     

Köszönjük, hogy 2022. december 12-én beérkezett megkeresésével Társaságunkhoz fordult, az abban foglalt észrevételeire válaszolva, kérjük, fogadja el az alábbi tájékoztatást.

Elsődlegesen szíves elnézését kérjük, hogy megkeresésére hosszabb feldolgozási idővel küldjük meg válaszunkat, azonban a rezsivédelmi szabályozások változása miatt minden ügyfélszolgálati csatornánkon a megkeresések száma nem várt mértékben megnövekedett. Köszönjük az eddigi türelmét, és őszintén reméljük, hogy az alábbi válaszunk alapján ügyét megnyugtatóan sikerül rendezni

Tájékoztatjuk, hogy az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. Nagykőrösön ügyfélszolgálati fiókirodát működtet a Szabadság tér 4. szám alatt.

Ügyfélszolgálati fiókirodáink nyitvatartási ideje az előírásoknak megfelelően normál ötnapos, illetve négynapos munkahéten heti két munkanapon, összesen heti 8 órában, egyik napon 18 óráig biztosított az ügyfelek számára.

Állandó ügyfélszolgálati irodáink nyitvatartási ideje az előírásoknak megfelelően normál ötnapos munkahéten a hét minden munkanapján legalább napi 6 órás, - 5 munkanapos hetet alapul véve – összesen heti 36 órás nyitva tartást biztosít az ügyfelek számára, egyik napon este 20 óráig.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy személyes ügyfélszolgálati irodáink előzetes időpontfoglalás alapján látogathatók. Az időpontfoglalást online vagy telefonon is megteheti. Erről a honlapunkon és a személyes ügyfélszolgálatunkon is tájékoztatjuk ügyfeleinket. Természetesen az időpontfoglalás nélkül érkező ügyfelek részére is biztosítjuk az ügyintézést, de erre a szabad kapacitások függvényében van lehetőség. Emiatt viszont a foglalás nélkül érkező ügyfeleinknek várakozási idővel is kell számolniuk, vagy előfordulhat, hogy az adott napon nem is tudunk ügyintézést biztosítani.

Az irodákon történő ügyfélforgalom kiszolgálása a nyitvatartási idő betartásának figyelembevételével történik, tehát az időpontra érkező ügyfelek kiszolgálása és a már kiadott sorszámok mennyisége miatt előfordulhat, hogy további sorszámok kiadására már nincs lehetőség, függetlenül attól, hogy még nyitvatartási időben érkezik az ügyfél.

A Nagykőröshöz legközelebbi állandó ügyfélszolgálati irodánk Cegléden a Kossuth utca 63. szám alatt található. Állandó ügyfélszolgálati irodánk a fent említettek alapján a hét minden munkanapján fogadja az ügyfeleket.

Az ügyfélszolgálati irodák mindenkor pontos címe, nyitvatartása megtalálható az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. honlapján, valamint az Egyetemes Földgázszolgáltatói Üzletszabályzat F.1. függeléke is tartalmazza.

Fentieken kívül kapcsolattartásra az alábbi felsorolt csatornákon van ehetőség:

  • írásbeli ügyintézés

  • telefonos ügyintézés

  • elektronikus ügyintézés (online ügyfélszolgálatok)

  • E-ügyintézés (ügyfélkapu)

Összefoglalva tájékoztatjuk, hogy fiókirodák esetében a heti két munkanapos ügyfélfogadástól jelenleg nem áll módunkban eltérni, de köszönjük az ezzel kapcsolatos visszajelzését, mivel az ilyen jellegű megkeresések kiemelten fontosak számunkra annak érdekében, hogy az ügyfélkiszolgálás hatékonyságát és minőségét javítani tudjuk.

Reméljük, hogy problémájára megnyugtató és az Ön részére is elfogadható választ adhattunk, és a jövőben elégedett lesz szolgáltatásunkkal.

Tisztelettel                          

Postás Péter Pál                                                      
egyetemes szolgáltatási igazgató                            
MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.    

Faller Szabolcs Attila
lakossági értékesítési igazgató
MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://laszloferenc.blog.hu/api/trackback/id/tr5018125446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása